woensdag 20 juni 2012

Aan het werk - Pers event


Ik hoor jullie denken, zeg wordt er ook nog wel gewerkt daar in Singapore? En het antwoord is JA ZEKER!! Hierbij het bewijs. Vandaag hebben we een pers-conferentie georganiseerd voor de journalisten uit Singapore, Indonesië en Maleisië. Er werden 6 nieuwe toestellen getoond en gedemonstreerd.


Voor de locatie hebben we gekozen voor Art Palates een soort atelier waar je tegen betaling kunt schilderen en begeleiding krijgt. Het ligt in een klein parkje in hartje Singapore aan de drukke winkelstraat Orchard Road. Een oase van rust.
Rood, wit, blauw en oranje. Een kleine Dutch touch aan het event. :-)






In Azië is het heel gebruikelijk dat je bij zo'n event een model wordt inhuurt voor het tonen van het toestel, ik zie dat in Nederland nog niet zo snel gebeuren.



De general manager en de country manager zijn in gesprek geweest met de journalisten uit Maleisië en sluiten dat af met een fotomomentje.
Een demo van een nieuwe trend in telecom-land, de water- en stofbesten-dige telefoons. In Japan is het merendeel van de toestellen al waterbesten-dig, iets wat je aan de buitenzijde bijna niet ziet. [hieronder het resultaat van de foto die ik daar staat te maken.]




Geen opmerkingen:

Een reactie posten